ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ουκρανία: Τρεις ρωσικοί πύραυλοι cruise έπληξαν το λιμάνι Μικολάιφ

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε ακόμα δύο πυραύλους

Ουκρανία: Τρεις ρωσικοί πύραυλοι cruise έπληξαν το λιμάνι Μικολάιφ

Τρεις πύραυλοι cruise έπληξαν σήμερα (23/6) το νότιο ουκρανικό λιμάνι Μικολάιφ, με την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα να καταρρίπτει ακόμα δύο πυραύλους κοντά στην Οδησσό, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας άμαχος τραυματίσθηκε από τα πλήγματα στο Μικολάιφ. Νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης Ολεξάντρ Σένκεβιτς είχε δηλώσει πως εκρήξεις σημειώθηκαν στο Μικολάιφ και είχε καλέσει τους κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε, από την πλευρά του, πως χρησιμοποίησε όπλα υψηλής ακρίβειας για να πλήξει δεξαμενές καυσίμων και εξοπλισμό του ουκρανικού στρατού κοντά στο Μικολάιφ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.