ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ουκρανία: Ζητά αντίδοτα και αντιασφυξιογόνες μάσκες – Προετοιμασίες για χρήση χημικών όπλων

Ο Ρώσος στρατηγός Ιγκόρ Κιρίλοφ καταγγέλλει ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται για χημική επίθεση σε ρωσικές πόλεις

Ουκρανία: Ζητά αντίδοτα και αντιασφυξιογόνες μάσκες – Προετοιμασίες για χρήση χημικών όπλων

Ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των στρατευμάτων ΡΒΧΠ του ρωσικού Στρατού, δήλωσε ότι η Ουκρανία ζητά μεγάλες ποσότητες αντιδότων και αντι-ασφυξιογόνων μασκών, γεγονός που υποδηλώνει προετοιμασίες για χρήση τοξικών ουσιών.

Ο Κιρίλοφ υπενθύμισε ότι το Τάγμα Αζόφ είχε χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά την επίθεση στον Οίκο των Συνδικάτων στην Οδησσό το 2014.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε περιοχές όπως το Ντονέτσκ, η Μπογκντάνοβκα, η Γκορλόβκα, η Κρεμμέναγια και η Αρτέμοβσκ.

Πολλές ουκρανικές διμοιρίες είναι επίσης, σύμφωνα με τις ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, εξοπλισμένες με χημικές χειροβομβίδες, όσο οι Ηνωμένες Πολιτείες «ετοιμάζονται να προμηθεύσουν την Ουκρανία με νέα χημικά πυρομαχικά» συμπεριλαμβανομένων χημικών οβιδών για άρματα μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.