
Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσικό πολεμικό πλοίο τύπου Buyan-M στη λίμνη Όνεγκα, κοντά στα σύνορα με τη Φινλανδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο κατευθυνόταν από τη Βαλτική Θάλασσα προς την Κασπία Θάλασσα, από όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε επιθέσεις εναντίον στόχων στην Ουκρανία.
Η επίθεση σημειώθηκε περίπου 900 χιλιόμετρα μακριά από τα ουκρανικά σύνορα.
Ukrainian suicide drones have struck a Russian Navy Buyan-M missile ship on Lake Onega near Finland.
The missile carrier was en route from the Baltic Sea to the Caspian Sea from where it would launch cruise missiles at Ukraine.
It was hit nearly 900 km from Ukraine pic.twitter.com/5ekA7qCllB
— Visegrád 24 (@visegrad24) October 4, 2025
Η λίμνη Όνεγκα βρίσκεται στην περιοχή Καρελίας, βορειοανατολικά της Αγίας Πετρούπολης, και απέχει μόλις λίγα εκατοντάδες χιλιόμετρα από τη Φινλανδία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.