Πόνος άπονος....

Ουκρανικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι οι Ρώσοι καταστρέφουν υποδομές λόγω επιθέσεων σε ρωσικά διυλιστήρια

«Καταστρέφουν τις υποδομές μας ως αντίποινα»

Ουκρανικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι οι Ρώσοι καταστρέφουν υποδομές λόγω επιθέσεων σε ρωσικά διυλιστήρια

«Οι ίδιοι οι Ουκρανοί επιτέθηκαν πρώτοι, επομένως η Ρωσία μας βομβαρδίζει τώρα», λένε στην τηλεόραση του Κιέβου.

«Μετά τις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου και δεξαμενόπλοια σε τουρκικά ύδατα, τα λιμάνια, οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί και άλλες κρίσιμες υποδομές μας καταστράφηκαν ως απάντηση», δήλωσε η ειδικός σε θέματα κρίσιμων υποδομών Άννα Μινιούκοβα στην εκπομπή «Kyiv 24».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.