ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανική προσπάθεια εισβολής στο Μπέλγκοροντ – Απωθήθηκαν από τους Ρώσους

Προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με κύρια άρματα μάχης τύπου T-80BV

Ουκρανική προσπάθεια εισβολής στο Μπέλγκοροντ – Απωθήθηκαν από τους Ρώσους

Προσπάθεια για εισβολή στη ρωσική περοχή Μπέλγκοροντ έκαναν οι Ουκρανοί την Πέμπτη (8/6), η οποία ωστόσο απωθήθηκε από τους Ρώσους.  

Στην τοποθεσία Novaya Tavolzhanka της ρωσικής περιοχής του Μπέλγκοροντ, έλαβε χώρα πριν λίγο μία σύγκρουση μεταξύ Ρώσων μαχητών και του ουκρανικού στρατού. Σύμφωνα με την πηγή που δημοσίευσε την πληροφορία, σημειώθηκε μία προσπάθεια ουκρανικών αρμάτων μάχης τύπου T-80BV να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα στο σημείο. Ρώσοι στρατιώτες τονίστηκε πως απώθησαν με επιτυχία την επιδρομή των Ουκρανών.

Οι πληροφορίες περιγράφουν πως οι Ουκρανοί στρατιώτες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με κύρια άρματα μάχης τύπου T-80BV, ωστόσο ο ρωσικός στρατός ήταν προετοιμασμένος και προϊδεασμένος από τις πρόσφατες ουκρανικές παραβιάσεις στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ. Σύμφωνα με την πηγή, τα άρματα μάχης των Ουκρανών εγκαταλείφθηκαν και καταστράφηκαν από χειροβομβίδες των Ρώσων στρατιωτών. Οι Ουκρανοί στρατιώτες τα άφησαν πίσω και έτρεξαν να σωθούν.

Η αναφορά προσθέτει πως πριν γίνει αυτό, ο ουκρανικός στρατός είχε ήδη κάνει μία προσπάθεια να διεισδύσει τα νότια περίχωρα του χωριού Novaya Tavolzhanka με τανκς. Βέβαια και αυτή η έφοδος είχε αποτύχει εξαιτίας της ρωσικής εμπλοκής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, ο οικισμός βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων, τα οποία τον φρουρούν ανελλιπώς μετά από τις πρόσφατες μάχες κοντά στο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.