ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανοί στρατιώτες από το εργοστάσιο Azot στο Σεβεροντονέτσκ άρχισαν να παραδίδουν τα όπλα τους

Για λόγους ασφαλείας, οι αρχές της ΛΔΔ δεν αποκαλύπτουν τον αριθμό των στρατών που παραδόθηκαν και ποιες μονάδες αντιπροσωπεύουν

Ουκρανοί στρατιώτες από το εργοστάσιο Azot στο Σεβεροντονέτσκ άρχισαν να παραδίδουν τα όπλα τους

Ορισμένοι από τους Ουκρανούς στρατιώτες που έχουν αποκλειστεί στο εργοστάσιο Azot στο Σεβεροντονέτσκ είναι έτοιμοι να καταθέσουν οικειοθελώς τα όπλα τους, δήλωσε ο Αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ Αντρέι Μαρότσκο.

«Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής επιχείρησης στο έδαφος του εργοστασίου Azot στην πόλη Severodonetsk, πράγματι, ορισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες πήραν τη σωστή απόφαση και άρχισαν να παραδίδονται», είπε.

Ο Α.Μαρότσκο εξήγησε ότι, για λόγους ασφαλείας, οι αρχές της ΛΔΔ δεν αποκαλύπτουν τον αριθμό των στρατών που παραδόθηκαν και ποιες μονάδες αντιπροσωπεύουν, για να μην ασκηθεί πίεση σε συγγενείς στρατιωτικού προσωπικού. 

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, Λεονίντ Πασέτσνικ σε συνέντευξή του στο RIA Novosti, σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου 1000  Ουκρανοί εθνικιστές στο εργοστάσιο του Azot.

Επιπλέον, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του ΛΔΛ, στο εργοστασίου βρίσκονται επίσης μισθοφόροι από τις ΗΠΑ, τη  Βρετανία και την Πολωνία. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χημικό εργοστάσιο Azot βρίσκεται στο Σεβεροντονέτσκ της ΛΔΛ. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης, ο ρωσικός Στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις απέκλεισαν τους Ουκρανούς μαχητές στο έδαφος της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.