
Ένα βίντεο που επιβεβαιώνει τη φρίκη του πολέμου ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας από κινητό αιχμάλωτου στρατιώτη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια του ίδιου αλλά και του συναδέλφου του να κλειδώνουν μια γυναίκα και το μωρό της σε αποθήκη και να τοποθετούν χειροβομβίδα έξω από αυτήν.
Ο στρατιώτης ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη από τον ρωσικό Στρατό κατά τη διάρκεια των μεταξύ τους συγκρούσεων, φαίνεται πως άνηκε στην 81η Ανεξάρτητη Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
❗️ Αυτό είναι ένα σκληρό βίντεο που βρέθηκε στο τηλέφωνο ενός αιχμάλωτου τρομοκράτη της AFU από την 81η Ανεξάρτητη Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
1/4 pic.twitter.com/jhuadTnqw5
— laralara_Z (@loraavra) February 20, 2025
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας κρατά «αντίσταση» με το τυφέκιό του, ενώ την ίδια στιγμή ο άλλος τοποθετεί χειροβομβίδα στην πόρτα, όπου είχαν προηγουμένως οδηγήσει μια οικογένεια με ένα μικρό παιδί, οι οποίοι περίμεναν την άφιξη του ρωσικού στρατού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.