«Μπαμπεσιά» το έλεγαν οι Αρβανίτες...

Π.Χέγκσεθ σε Ι.Κατζ: «Συνεχίστε μέχρι το τέλος – Είμαστε μαζί σας»

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το τηλεφώνημα Κατ-Χέγκσεθ έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/3)

Π.Χέγκσεθ σε Ι.Κατζ: «Συνεχίστε μέχρι το τέλος – Είμαστε μαζί σας»

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Ίσραελ Κατζ, του είπε να «συνεχίσει μέχρι το τέλος, είμαστε μαζί σας».

Σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας το τηλεφώνημα Κατ-Χέγκσεθ έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/3).

«Ο κ. Κατζ ζήτησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τη μεγάλη υποστήριξη προς το Ισραήλ και σημείωσε ότι η συνεργασία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του πρωθυπουργού Νετανιάχου κατά του Ιράν αλλάζει την ιστορία της περιοχής και του κόσμου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο Πιτ Χέγκσθε «επαίνεσε την άνευ προηγουμένου συνεργασία μεταξύ των στρατών και τις δυνατότητες του IDF».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.