ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παραδοχή Κιέβου: «Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να μας χτυπά κοντά στην Αβντιίβκα»

Η Μόσχα εξέφρασε χθες την ικανοποίησή της για τη «σημαντική νίκη» υποστηρίζοντας ότι έχει τον «πλήρη έλεγχο» της Αβντιίβκα

Παραδοχή Κιέβου: «Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να μας χτυπά κοντά στην Αβντιίβκα»

Ο Ουκρανός διοικητής του τομέα παραδέχτηκε σήμερα ότι τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να προωθηθούν περαιτέρω στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας εξαπολύοντας πολλαπλές επιθέσεις δυτικά της Αβντιίβκα.

Νοτιότερα, στη ζώνη της Μαριίνκα, οι ρωσικές δυνάμεις «επιχείρησαν 23 φορές να διαπεράσουν την άμυνα των στρατευμάτων μας» είπε ο στρατηγός Ολεξάντρε Ταρνάβσκι. κάνοντας, επίσης, λόγο για ρωσικές επιθέσεις στην περιοχή της Ζαπορίζια.

Η Μόσχα εξέφρασε χθες την ικανοποίησή της για τη «σημαντική νίκη» υποστηρίζοντας ότι έχει τον «πλήρη έλεγχο» της Αβντιίβκα, λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη επέτειο από την έναρξη της εισβολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως προχώρησε σε απόσταση 8,6 χιλιομέτρων με την κατάληψη αυτής της πόλης, η οποία έχει σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί και είχε βρεθεί στο στόχαστρο, από τον Οκτώβριο, σφοδρών ρωσικών επιθέσεων παρά τις βαριές απώλειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.