ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Παραδοχή Ουκρανών: «Δεν υπάρχει σχέδιο B εάν η Δύση διακόψει την στρατιωτική βοήθεια»

Σε στρατιωτικό επίπεδο οι Ρώσοι σε όλη την γραμμή επαφής προελαύνουν και σχεδόν έχουν ανακτήσει όλα τα εδάφη

Παραδοχή Ουκρανών: «Δεν υπάρχει σχέδιο B εάν η Δύση διακόψει την στρατιωτική βοήθεια»

Όσο ο ουκρανικός στρατός διαλύεται και ηττάται στο μέτωπο, όσο η Ρωσία και ο Β.Πούτιν κερδίζουν τόσο θα αποκαλύπτονται πολλές πτυχές του πως η Δύση χρησιμοποίησε την Ουκρανία ως τροφή για κανόνια, σε ένα πείραμα αποδυνάμωσης της Ρωσίας και απέτυχε…

Απέτυχε η Ουκρανία, απέτυχε το ΝΑΤΟ και απέτυχαν και οι Αμερικανοί.

Οι ίδιοι οι Ουκρανοί αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέδιο B εάν η Δύση διακόψει την στρατιωτική βοήθεια…
Εν τω μεταξύ βρετανοί στρατιωτικοί εισηγούνται να εμπλακεί ο στρατός του ΝΑΤΟ εάν ο Ουκρανικός στρατός καταρρεύσει…

Σε στρατιωτικό επίπεδο οι Ρώσοι σε όλη την γραμμή επαφής προελαύνουν και σχεδόν έχουν ανακτήσει όλα τα εδάφη που κέρδισαν οι Ουκρανία από την 5μηνη αντεπίθεση τους….Dmitry Kuleba (ΥΠΕΞ Ουκρανίας): Δεν έχουμε σχέδιο Β εάν η Δύση διακόψει την στρατιωτική βοήθεια.

Η Ουκρανία δεν έχει «σχέδιο Β» σε περίπτωση μείωσης ή διακοπής της στρατιωτικής βοήθειας από τη Δύση, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Dmitry Kuleba σε συνέντευξή του στο CNN.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού τον ρώτησε τι ετοιμάζει το Κίεβο σε περίπτωση που χρειαζόταν να αναπληρώσει την στρατιωτική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.