ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέντε πρόωρα βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας

«Οι δυνάμεις κατοχής άφησαν πέντε πρόωρα βρέφη στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Αλ Νασρ»

Πέντε πρόωρα βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας

Πέντε πρόωρα βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε ένα νοσοκομείο της πόλης της Γάζας, που βρισκόταν ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.

Έως την παύση του πυρός, τα νοσοκομεία της μεγαλύτερης πόλης των παλαιστινιακών εδαφών βρίσκονταν στο στόχαστρο των ισραηλινών επιδρομών. Πολλά εξ αυτών εκκενώθηκαν, ορισμένα έπειτα από εντολή του ισραηλινού στρατού, σύμφωνα με γιατρούς.

«Οι δυνάμεις κατοχής άφησαν πέντε πρόωρα βρέφη στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Αλ Νασρ», ενός από τα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της Γάζας, δήλωσε ο γιατρός Άσραφ αλ Κίντρε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι στρατιώτες απαγόρευαν στους γιατρούς και τις οικογένειες να τα προσεγγίσουν και όταν οι γιατροί μπόρεσαν να μπουν στη ΜΕΘ χθες το βράδυ, βρήκαν τις σορούς τους σε μερική αποσύνθεση», συμπλήρωσε. Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.