ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε όμηρος σε αποτυχημένη επιχείρηση του ισραηλινού Στρατού

Η Χαμάς υποστηρίζει ότι σκότωσε πολλούς στρατιώτες του Ισραήλ

Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε όμηρος σε αποτυχημένη επιχείρηση του ισραηλινού Στρατού

Η Χαμάς υποστηρίζει ότι απέκρουσε επίθεση που πραγματοποίησαν οι ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε και ένας όμηρος. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ Κάσαμ ανακοίνωσαν μέσω Telegram ότι οι δυνάμεις της επιτέθηκαν σε μονάδα των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού που πραγματοποιούσε επιχείρηση διάσωσης ομήρων, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς στρατιώτες. Ωστόσο, δεν ανέφεραν τον τόπο της αιματηρής συμπλοκής.

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι ο όμηρος που σκοτώθηκε ήταν Ισραηλινός στρατιώτης, την ώρα που στον κατάλογο των ομήρων που έχει δώσει στη δημοσιότητα το Ισραήλ όμηρος με το όνομα που αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση είναι ένας 24χρονος φοιτητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμενος να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Εϊλόν Λεβί, εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, ανέφερε πως «δεν θα σχολιάσουμε τον ψυχολογικό πόλεμο που συνεχίζει να διεξάγει η Χαμάς κατά του λαού του Ισραήλ». «Καθιστούμε τη Χαμάς καθολικά υπεύθυνη για την ασφάλεια και την υγεία των ομήρων αυτών», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ενώ επανέλαβε το ισραηλινό αίτημα να δοθεί πρόσβαση στον Ερυθρό Σταυρό, για να επισκεφθεί τους ομήρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.