
Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που δείχνει Ουκρανούς τοπικούς αξιωματούχους να αποσυναρμολογούν εξαρτήματα στο αεροδρόμιο του Κραματόρσκ.
Aνεπιβεβαίωτες αναφορές κάνουν λόγο πως σκοπεύουν να τα πουλήσουν ως παλιοσίδερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πλησιάσει σε σημαντικό βαθμό την πόλη.
‼️🇺🇦🪖Meanwhile in Kramatorsk local officials are taking apart the airport to sell for scrap metal.
The advancing #Russian army is very close. #Zelenskyy‘s officials are selling off whatever they can… #Ukraine pic.twitter.com/FkEt82d6dO
— Maimunka News (@MaimunkaNews) November 21, 2025
Σημειώνεται πως μια επικείμενη πτώση του Κραματόρσκ, θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στις δυνάμεις της Μόσχας να προωθηθούν στο Σλαβιάνσκ, που αποτελεί το δίδυμο προπύργιο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Το Κραματόρσκ, ένα βασικό κέντρο του Ντόνετσκ, αντιμετωπίζει αυξημένους κινδύνους εκκένωσης από τις συνεχιζόμενες μάχες, όπως σημειώνεται σε αναφορές του Οκτωβρίου 2025.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.