Πόλεμος για τα ιρανικά drones: Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι σκότωσαν Ιρανούς εκπαιδευτές!

Νέες επιθέσεις στην Οδησσό

Πόλεμος για τα ιρανικά drones: Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι σκότωσαν Ιρανούς εκπαιδευτές!

Είκοσι Ιρανούς στρατιωτικούς συμβούλους που φέρεται να έχει στείλει το Ιράν στην Ουκρανία για να βοηθήσουν τους Ρώσους στον χειρισμό των drone Shahed-136 ισχυρίζονται ότι σκότωσαν οι Ουκρανοί μαζί με άλλους Ρώσους στην πόλη Chulakovka στην περιοχή της Χερσώνας.

Δεν αναφέρεται πως επετεύχθητε το κτύπημα κατά των ρωσικών δυνάμεων, ούτε υπάρχει κάποιο επιβεβαίωση από άλλη ανεξάρτητη πηγή.

Στο μεταξύ στην Οδησσό για δεύτερη φορά σμήνος ιρανικών drone έπληξε την ουκρανική διοίκηση Νότου.

Πρόκειται για η δεύτερη ρωσική επίθεση με ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσα σε δύο ημέρες. Την Παρασκευή σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι

«Η Οδησσός δέχτηκε και πάλι επίθεση από εχθρικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι» που έπληξαν τρεις φορές ένα κτίριο της διοίκησης στο κέντρο της πόλης, ανέφερε η νότια επιχειρησιακή διοίκηση του ουκρανικού στρατού που πρόσθεσε ότι ένα drone καταρρίφθηκε. Η εκπρόσωπος του στρατού, Νατάλια Χουμενιούκ, διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο για «ιρανικά» μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.