ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πόλεμος στο Ισραήλ: Κυανόκρανος του ΟΗΕ τραυματίστηκε στα σύνορα με το Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι τουλάχιστον επτά Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Κυανόκρανος του ΟΗΕ τραυματίστηκε στα σύνορα με το Λίβανο

Μέλος της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL) τραυματίστηκε όταν οβίδες έπληξαν τη βάση της αποστολής κοντά στο χωριό Χούλα, στα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ, χθες, Σάββατο (28/10)

Ο ισραηλινός στρατός και η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ στον Λίβανο ανταλλάσσουν πυρά σε καθημερινή βάση αφότου ξεκίνησε η φονική σύγκρουση στη Γάζα πριν από τρεις εβδομάδες.

Περίπου 46 μαχητές της Χεζμπολάχ έχουν σκοτωθεί και 43 έχουν τραυματιστεί στην παραμεθόριο μέχρι τώρα, ανέφερε η οργάνωση, προσθέτοντας ότι διενήργησε 84 επιθέσεις σε 42 σημεία κατά μήκος των συνόρων αφότου ξεκίνησαν οι συγκρούσεις. Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι τουλάχιστον επτά Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα.

Η UNIFIL ανέφερε το Σάββατο πως το αρχηγείο της κοντά στην παράκτια πόλη Νακούρα του Λιβάνου υπέστη επίσης ζημιές από οβίδα που έπεσε μέσα στη βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η UNIFIL εκφράζει σοβαρή ανησυχία για τις δύο αυτές επιθέσεις εναντίον των στρατιωτών μας που εργάζονται ακούραστα 24 ώρες επτά ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να αποκαταστήσουν τη σταθερότητα στον νότιο Λίβανο και να αποκλιμακώσουν αυτή την επικίνδυνη κατάσταση», αναφέρει η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.