
Ο πρόεδρος του ιρανικού Κοινοβουλίου Μοχάμαντ-Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση κατά της παρουσίας αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στα κράτη του Κόλπου.
«Αυτός ο πόλεμος απέδειξε ένα πράγμα ξεκάθαρα: οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή μας δεν προστατεύουν κανέναν, αποτελούν απειλή» έγραψε σε ανάρτησή του στο X και συνέχισε:
«Η Αμερική θυσιάζει τους πάντες για το Ισραήλ και δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο, πέρα από το Ισραήλ».
Πρόσθεσε επίσης: «Όποιος “ντύνεται” από τις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα ΓΥΜΝΟΣ!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.