ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προς ολοκληρωτικό πόλεμο – Ισραήλ: «Θα κτυπήσουμε κατ’ευθείαν το κεφάλι του τέρατος» – Ιράν: «Θα εξαφανίσουμε το σιωνιστικό μόρφωμα» (upd)

Τι δήλωσε ο τ.πρωθυπουργός του Ισραήλ Ν.Μπένετ

Προς ολοκληρωτικό πόλεμο – Ισραήλ: «Θα κτυπήσουμε κατ’ευθείαν το κεφάλι του τέρατος» – Ιράν: «Θα εξαφανίσουμε το σιωνιστικό μόρφωμα» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 00:02): Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Ν.Μπένετ, τάχθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ.Νετανιάχου και την απόφαση της πλειοψηφίας του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ να προκαλέσει «Αρμαγεδδώνα» στην Μέση Ανατολή και το Κόλπο, ίσως και στον πλανήτη ολόκληρο, υποστηρίζοντας άμεσο κτύπημα στο Ιράν, το οποίο εξαπέλυσε χθες μια επίθεση αντιποίνων στην δολοφονία των επτά ανώτερων αξιωματούχων του στην πρεσβεία της χώρας στην Δαμασκό.

Παρά την προτροπή του Αμερικανού προέδρου Τ.Μπάιντεν να μην απαντήσει το Ισραήλ στον ιρανικό βομβαρδισμό, ο οποίος έτσι ή αλλιώς προκάλεσε περισσότερες ζημιές στο γόητρο της αντιβαλλιστικής ασπίδας του Ισραήλ, παρά στο Ισραήλ το ίδιο, το Ισραήλ αποφάσισε να κηρύξει «ολοκληρωτικό πόλεμο» στο Ιράν.

Μάλιστα δήλωσε ότι «Το στρατηγικό λάθος της χώρας του τα τελευταία 30 χρόνια ήταν να πολεμήσει τα πόδια του χταποδιού (σ.σ.: Χεζμπολάχ, Χαμάς κλπ), αλλά ότι το κεφάλι που είναι το Ιράν αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει τώρα».

Το ότι ίσως το Ιράν είναι ίσως πλέον «μεγάλη μπουκιά» για να την καταπιούν και με ισχυρούς συμμάχους (Ρωσία, Κίνα, Ινδία) και δεν έχει καμία σχέση με το Ιράκ του 1990, θεωρούν ότι θα το ξεπεράσουν στο Τελ Αβίβ και θα επικρατήσουν στην σύγκρουση.

Τις αμέσως επόμενες ώρες ή το πολύ τις επόμενες 48 ώρες θα δούμε αν και κατά πόσον το Ισραήλ έχει αυτές τις δυνατότητες και πώς θα ανταπαντήσει πλέον και το Ιράν…

Στο ίδιο το ισλαμικό Ιράν που απέρριψαν και αυτοί με την σειρά τους την ειρηνευτική προσπάθεια της Ρωσίας την παραμονή της σύγκρουσης, μιλάμε ότι «Ήρθε η ώρα να απαλλαγεί οριστικά ο πλανήτης από το σιωνιστικό καθεστώς».

Μια κλιμάκωση που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.