ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Καντίροφ: «Αφήστε μας να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε – Να καταστρέψουμε Ουκρανούς ναζί και σατανιστές»

Αντίθετος με τις διαπραγματεύσεις Μόσχας-Κιέβου ο Τσετσένος ηγέτης

Ρ.Καντίροφ: «Αφήστε μας να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε – Να καταστρέψουμε Ουκρανούς ναζί και σατανιστές»

Ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, εξέφρασε την αντίθεση του με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σήμερα στην Τουρκία, καθώς θεωρεί ότι η Ρωσία πρέπει να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε. 

Ο Ρ.Καντίροφ τόνισε ότι «η άποψη μου είναι ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν θα κάνουν καλό. Κατά την άποψη μου είναι απαραίτητο να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε: Να καταστρέψουμε τους ληστές, τους ναζί και τους σατανιστές. Μόνο τότε πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Οι Τσετσένοι θεωρούνται ιδιαιτέρως σκληροί μαχητές και αυτό φάνηκε και στις μάχες στην Μαριούπολη, εκεί που διέλυσαν το Τάγμα του Αζόφ, με τους νεοναζί μαχητές του να ψάχνουν για φυγή.

Χθες είδαμε τον Καντίροφ στην Μαριούπολη να πανηγυρίζει για την κατάληψη της πόλης από τους Ρώσους και την απελευθέρωση του ρωσόφωνου πληθυσμού.

Μάλιστα αυτό που είχε ενδιαφέρον στο βίντεο ήταν ότι μαζί του πανηγύριζε ο Ρώσος στρατηγός Mορντίσεφ τον οποίον οι Ουκρανοί είχαν «σκοτώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.