Ουκρανικός Στρατός έχασε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του Λισιτσάνσκ και βρίσκεται υπό τον φόβο της παράδοσης ή της εξόντωσης

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καδίροφ ανακοίνωσε την επικείμενη περικύκλωση του Λισιτσάνσκ στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ.

Τα ρωσικά στρατεύματα και οι δυνάμεις της ΛΔΛ θα ολοκληρώσουν την περικύκλωση σύντομα του Λισιτσάνσκ, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

«Στο πολύ εγγύς μέλλον θα ακούσετε ένα μήνυμα για την περικύκλωση του Λισιτσάνσκ και την εκκαθάριση της επικράτειάς από Ουκρανούς εθνικιστές και οπαδούς του Μπαντέρα», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη. Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΛ σημείωσε επίσης ότι η πόλη είναι σχεδόν περικυκλωμένη.

Στο Σεβεροντονέτσκ, τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν κρίσιμες απώλειες και υποχώρησαν προς το Λισιτσάνσκ, και το Σβιατογκόρσκ, το οποίο βρίσκεται δυτικά του Σεβεροντονέτσκ.

Σημειώνεται ότι ο ουκρανικός Στρατός έχασε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του Λισιτσάνσκ και η περικύκλωση μπορεί να οδηγήσει στην παράδοση μέχρι και 3.000 μαχητών της Ουκρανίας ή αλλιώς θα συναντήσουν την εξόντωση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!