Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

«Ένα drone για κάθε σκουλήκι»: Οργή στους Ρώσους προκάλεσε το μήνυμα του επικεφαλής των ουκρανικών UAV (φωτο)

Ο Ρόμπερτ Μπρόβντι αναφέρθηκε με περιφρόνηση στον άμαχο πληθυσμό της ρωσικής περιφέρειας

«Ένα drone για κάθε σκουλήκι»: Οργή στους Ρώσους προκάλεσε το μήνυμα του επικεφαλής των ουκρανικών UAV (φωτο)

Ο νέος επικεφαλής των ουκρανικών επιθέσεων με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, UAV, για την ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, έχει προκαλέσει οργή στη Μόσχα, μετά την ρίψη απειλητικών-προπαγανδιστικών φυλλαδίων σε χωριό της περιοχής τα οποία μετέδιδαν ένα αισχρό μήνυα για τον άμαχο πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Μπρόβντι, με το παρωνύμιο «Μαντιάρ», απεικονίζεται ο ίδιος στα φυλλάδια αυτά, με την λεζάντα να γράφει στα ουκρανικά: «ένα drone για κάθε σκουλήκι».

Δείτε φωτογραφίες από τα φυλλάδια:

Η αναφορά αυτή γίνεται όχι μόνο για τους άνδρες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων της περιοχής, αλλά και για τους κατοίκους, καθώς άοπλο drone έριξε τα φυλλάδια στο χωριό Σχεμπέκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μόσχα αναμένεται να ενισχύσει την ασφάλεια του Μπέλγκοροντ, μετά και την πρόσφατη επιδρομή με drones των Ουκρανών κατά του υδραγωγείου στην περιοχή.

Θυμίζουμε πως από τον Μάρτιο του 2025, το Μπέλγκοροντ αποτέλεσε πεδίο εισβολής για τους Ουκρανούς.

Ωστόσο, η κατάληξη ήταν άσχημη γι’ αυτούς καθώς τελικά αποχώρησαν μετά την αντεπίθεση των ρωσικών δυνάμεων με βαρύτατες απώλεις.

Το προσωπικό, ο εξοπλισμός και τα πυρομαχικά που αναλώθηκαν στην ρωσική περιφέρεια δεν έχουν αντικατασταθεί και οι απώλειες αυτές κοστίζουν στους Ουκρανούς καθώς οι Ρώσοι προελαύνουν σε όλη την ανατολική Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.