ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ουκρανία επιτέθηκε ξανά με drones και πυραύλους στο Μπέλγκοροντ και την Σεβαστούπολη – Νεκρός και τραυματίες (upd)

Το Κίεβο προσπαθεί να «απαντήσει» στην χθεσινή «ισοπέδωση» του Κιέβου

Η Ουκρανία επιτέθηκε ξανά με drones και πυραύλους στο Μπέλγκοροντ και την Σεβαστούπολη – Νεκρός και τραυματίες (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 07:05): Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, ανακοίνωσε πως η Ουκρανία εξαπέλυσε επίθεση με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.

Διευκρίνισε πως πολλά από αυτά καταστράφηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα καθώς πλησίαζαν στην ομώνυμη πρωτεύουσά της περιφέρειας.

Οι νέες επιθέσεις κατά του Μπέλγκοροντ προκάλεσαν νέες απώλειες μεταξύ των αμάχων.

Συγκεκριμένα οι Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν έναν νεκρό και 11 τραυματίες.

Χθες Τρίτη το βράδυ, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως καταρρίφθηκαν 9 ουκρανικοί πύραυλοι στην ίδια ρωσική περιφέρεια.

Συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας «απέτρεψαν άλλη μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση στο ρωσικό έδαφος με συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων», ανέφερε μέσω Telegram.

Παράλληλα, η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε ουκρανικό πύραυλο πάνω από τη Σεβαστούπολη, λιμένα καίριας σημασίας στη χερσόνησο της Κριμαίας, ανέφερε ο κυβερνήτης της Μιχαήλ Ραζβαζάγεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβεβαίωσε πως δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Ρώσοι χρήστες της πλατφόρμας Telegram έκαναν από την πλευρά τους λόγο για σειρά εκρήξεων σε διάφορους τομείς της Σεβαστούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.