ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: «Η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Ντονέτσκ»

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ

Ρωσία: «Η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκληρωτική απελευθέρωση του Ντονέτσκ»

Μέχρι να απελευθερωθεί ολόκληρη η περιφέρεια του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, θα συνεχίσει η Ρωσία την «ειδική στρατιωτική επιχείρησή» στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σημείωσε πως η αυτόκλητη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR) – μια αποσχισθείσα υποστηριζόμενη από τη Ρωσία οντότητα που πολεμά με τις ουκρανικές δυνάμεις από το 2014 ελέγχει μόνο ένα μέρος της ευρύτερης εδαφικής περιοχής την οποία διεκδικεί.

«Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο, ως ελάχιστο, να απελευθερωθεί ολόκληρη η εδαφική περιοχή της DPR», είπε. Η Ρωσία χαρακτηρίζει τη στρατιωτική εκστρατεία της στην Ουκρανία απαραίτητη προκειμένου να προστατευθούν οι Ρωσόφωνοι στην ανατολική ουκρανική περιοχή του Ντονμπάς, που αποτελειται από το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ, από τη «γενοκτονία» από την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η Ρωσία ελέγχει ήδη σχεδόν όλη την περιφέρεια του Λουχάνσκ, κατέχει μόνο το 60% της περιφέρειας του Ντονέτσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.