ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρωσία: «Καταρρίψαμε έξι ακόμη Bayraktar TB-2 στην Ουκρανία» – Τα χειρίζονται Τούρκοι

Η Άγκυρα έστειλε δικούς της χειριστές στην Ουκρανία για να τα Bayraktar TB-2

Ρωσία: «Καταρρίψαμε έξι ακόμη Bayraktar TB-2 στην Ουκρανία» – Τα χειρίζονται Τούρκοι

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB-2 τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

https://twitter.com/rianru/status/1503629107778703360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1503629107778703360%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fkosmos%2F308696%2Fypo-pliri-rosiko-elegcho-i-chersona-leei-i-moscha-katarripsi-toyrkikon-drones-syntrimmia-se-kievo-charkovo%2F

Το defencenet.gr αποκαλύπτει ότι τα τουρκικής κατασκευής  drones Bayraktar TB-2 τα οποία επιχειρούν στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων τα χειρίζονται Τούρκοι.

Οι Ουκρανοί δεν είχαν μάθει να τα χειρίζονται αποτελεσματικά λόγω έλλειψης χρόνου και φαίνεται πως η Άγκυρα έστειλε δικούς της χειριστές και επί της ουσίας η Τουρκία ευθύνεται για πολλούς θανάτους Ρώσων στρατιωτών.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε Ουκρανός Α/ΓΕΣ εικονίζεται πλήγμα κατά ρωσικού στόχου από drone ενώ ακούγονται οδηγίες στα τουρκικά.

Αυτό σημαίνει πως η Άγκυρα συμμετέχει ενεργά κατά θανατηφόρων επιθέσεων σε Ρώσους στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.