
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποίησε επίθεση με drones κατά εργοστασίου κατασκευής αεροσκαφών και εγκατάστασης παραγωγής πυραύλων στην Ρωσία.
Ειδικότερα, ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη χτύπησαν ένα ρωσικό εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών στην περιοχή της Μόσχας και μια εγκατάσταση παραγωγής πυραύλων στην περιοχή της Τούλα.
Σε ανακοίνωσή του στην εφαρμογή Telegram, ο ουκρανικός στρατός αναφέρει ότι η νυχτερινή επίθεση προκάλεσε εκρήξεις και πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών, ενώ επίσης καταγράφηκαν εκρήξεις και καπνός που υψώνεται πάνω από τη βιομηχανική ζώνη στην άλλη τοποθεσία.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής από την ρωσική πλευρά δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.