ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στην Ερυθρά Θάλασσα!

Η Μόσχα ενισχύει την παρουσία της κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Συρίας

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στην Ερυθρά Θάλασσα!

Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν πριν λίγο στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία από τον Στόλο του Ειρηνικού εισέρχονται στην Ερυθρά Θάλασσα σήμερα, καθώς η Μόσχα ενισχύει την παρουσία της κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Συρίας.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ένα καταδρομικό και μια φρεγάτα διέσχισαν το στενό Μπαμπ-ελ-Μαντέμπ και έφτασαν στην Ερυθρά Θάλασσα εν μέσω επιθέσεων των Χούθι.

Ο σκοπός της αποστολής τους είναι ασαφής. Η κίνηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου το Κρεμλίνο αρνήθηκε ότι η Ρωσία και η Κίνα έλαβαν διαβεβαίωση ασφαλείας από τους Χούθι ότι τα πλοία τους δεν θα δεχτούν επίθεση.

Εν τω μεταξύ, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να δημιουργούν νέες θέσεις παρατήρησης κατά μήκος των συνόρων με το Ισραήλ στα συριακά υψώματα του Γκολάν.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει 10 σημεία παρατήρησης κατά μήκος των συνόρων που χωρίζουν τη Συρία και τα Υψίπεδα του Γκολάν από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ενώ ένα 11ο φυλάκιο αναμένεται να εγκαινιαστεί σύντομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.