ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσικές FAB επιτίθενται σε θέσεις ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ντόνετσκ

Πρόκειται για τη βόμβα FAB-1500, ουσιαστικά ένα όπλο 1,5 τόνου, από το οποίο σχεδόν το μισό αποτελείται από ισχυρά εκρηκτικά

Ρωσικές FAB επιτίθενται σε θέσεις ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ντόνετσκ

Πλάνα δείχνουν ρωσικές FAB να επιτίθενται σε θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Ντόνετσκ.

Πρόκειται για τη βόμβα FAB-1500, ουσιαστικά ένα όπλο 1,5 τόνου, από το οποίο σχεδόν το μισό αποτελείται από ισχυρά εκρηκτικά.

Ρίπτεται από ψηλά με μαχητικά αεροσκάφη από απόσταση περίπου 60-70 χιλιομέτρων και είναι εκτός του βεληνεκούς μεγάλου μέρους της ουκρανικής αεροάμυνας. Η FAB-1500 είναι ακόμη ένα παράδειγμα του πώς η Ρωσία παίζει το δικό της «παιχνίδι» στην Ουκρανία, προκαλώντας μαζικές καταστροφές πριν προσπαθήσει να καταλάβει εδάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.