Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Ρωσικές ομοβροντίες από εκτοξευτές βομβίδων AGS-17 εξουδετερώνουν τις προσπάθειες των Ουκρανών να οχυρωθούν

Η επαρχία του Ντνίπροπετρόβσκ έχει γίνει το νέο πεδίο συγκρούσεων

Ρωσικές ομοβροντίες από εκτοξευτές βομβίδων AGS-17 εξουδετερώνουν τις προσπάθειες των Ουκρανών να οχυρωθούν

Το ρωσικό στρατιωτικό συγκρότημα Vostok έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί εκτενώς του πολλαπλούς εκτοξευτές βομβίδων AGS-17 για να εξουδετερώνει τα ουκρανικά οχυρά στο Ντνίπροπετροβσκ.

Οι Ουκρανοί προσπαθούν να συγκροτήσουν την ρωσική προέλαση αλλά τα συνεχή πυρά δεν τους επιτρέπουν να ενισχύσουν τις θέσεις οχυρώσεων.

Το βίντεο από το ρωσικό υπουργείο άμυνας δείχνει ότι ομοβροντίες βομβίδων εξουδετερώνουν τις ουκρανικές επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.