Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ρωσικό Geranium- 2 έπεσε σε κτήριο της ουκρανικής MID και δεν άφησε τίποτα πίσω του – Δείτε βίντεο

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κριβονόσοφκα

Ρωσικό Geranium- 2 έπεσε σε κτήριο της ουκρανικής MID και δεν άφησε τίποτα πίσω του – Δείτε βίντεο

Κανάλια ενημέρωσης στις πλατφόρμες επικοινωνίας των ρωσικών δυνάμεων εξασφάλισαν πλάνα από την πρόσφατη επιχείρηση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ρωσικών δυνάμεων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, διακρίνεται η στιγμή που ρωσικό UAV, τύπου Geranium-2 πέφτει πάνω σε κτήριο της ουκρανικής MID (Main Intelligence Directorate), ισοπεδώνοντάς το κυριολεκτικά.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Κριβονόσοφκα, από χειριστές drones της ρωσικής ομάδας μάχης «Βορράς».

Να σημειωθεί πως το πλήγμα στο κτήριο της ουκρανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πραγματοποιήθηκε την στιγμή της άφιξης σημαντικών προσώπων στο σημείο, όπως αναφέρουν λογαριασμοί ενημέρωσης στο Telegram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.