ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Η μόνη διέξοδος για τους Ουκρανούς μαχητές που κρύβονται στο εργαστάσιο “Αζότ” είναι να παραδοθούν» 

Το εργοστάσιο "Azot" επαναλαμβάνει τη μοίρα του "Azovstal"

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Η μόνη διέξοδος για τους Ουκρανούς μαχητές που κρύβονται στο εργαστάσιο “Αζότ” είναι να παραδοθούν» 

Οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αποκλεισμένοι στο εργοστάσιο “Azot”, μπορούν να σώσουν τη ζωή τους μόνο εάν παραδοθούν, δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ Αντρέι Μαρότσκο στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 24.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει προσφέρει στους Ουκρανούς μαχητές, που έχουν καταφύγει στον χημικό εργοστάσιο Αζότ που βρίσκεται στην πόλη Σεβεροντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, την δυνατότητα να παραδοθούν αύριο, Τετάρτη, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Ο Αντρέι Μαρότσκο χαρακτήρισε την κατάσταση των μαχητών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο εργοστάσιο “Azot” καταστροφική.

«Η μόνη σωστή διέξοδος που μπορεί να πάρει το στρατιωτικό προσωπικό στο έδαφος της επιχείρησης είναι να παραδοθεί. Τουλάχιστον θα σώσουν τη ζωή τους. Διαφορετικά, θα εκκαθαριστούν», ανέφερε.

Το υπουργείο αναφέρει ότι η Ουκρανία ζήτησε από την Ρωσία να ανοίξει ένα διάδρομο για την απομάκρυνση των αμάχων από το εργοστάσιο, καθώς όλες οι γέφυρες που συνδέουν το Σεβεροντονέτσκ με τα ελεγχόμενα από την Ουκρανία εδάφη έχουν ήδη καταστραφεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.