
Πλάνα από την εξόντωση χειριστών μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, έδωσαν στη δημοσιότητα διαδικτυακοί λογαριασμοί φιλικά προσκείμενοι προς τη Μόσχα.
Κατά τις ίδιες πηγές, τα πλήγματα σημειώθηκαν σε κέντρο ελέγχου της 414ης Ταξιαρχίας των Ουκρανών στο Λβόβο της Χερσώνας.
Δείτε το βίντεο:
💥 Minus one Ukrainian Armed Forces UAV launcher in the Kherson region.
The Kh-39 LMUR accurately targeted the drone operators of the 414th separate air defense brigade of the Ukrainian Armed Forces who were holed up in the building.
📍 n.p. Lvovo, Kherson region pic.twitter.com/yJ0gAqW4HH
— King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) October 15, 2025
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στα παραπάνω βίντεο, ρωσικό ελικόπτερο Κa-52 χρειάστηκε μόλις 11 δευτερόλεπτα για να εξουδετερώσει με πύραυλο Κh-39 τους αντίπαλους στόχους του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.