ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσικός πύραυλος έπληξε τουριστικό κατάλυμα κοντά στην Οδησσό

«Καταρρίψαμε 3 μαχητικά» λέει η Μόσχα

Ρωσικός πύραυλος έπληξε τουριστικό κατάλυμα κοντά στην Οδησσό

Ο ουκρανικός Στρατός ανακοίνωσε πως ρωσικός πύραυλος έπληξε περιοχή κοντά στην πόλη-λιμάνι Οδησσό, καταστρέφοντας έναν χώρο διαμονής τουριστών και τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Η νότια διοίκηση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε πως στόχος της επίθεσης ήταν μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Δούναβη που είχε καταστραφεί νωρίτερα σε άλλη επίθεση.

Πυρκαγιά ξέσπασε στο σημείο της σημερινής επίθεσης, κοντά στην πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, που είχε γλιτώσει μέχρι τώρα σε μεγάλο βαθμό από τα χειρότερα της σύγκρουσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ρωσικής πλευράς.

Το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως τουλάχιστον 100 αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας εναντίον υποδομών του ουκρανικού στρατού.

Η Ρωσία ανέφερε σήμερα πως οι δυνάμεις της κατέρριψαν τρία ουκρανικά μαχητικά, ένα κοντά στο Φιδονήσι στη Μαύρη Θάλασσα και τα υπόλοιπα στις περιοχές Μικολάγιφ και Χάρκοβο, ενώ ρωσικοί πύραυλοι συνέχισαν να σφυροκοπούν στόχους στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε πως οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα αεροσκάφος Su-25 κοντά σε οικισμούς της Γεβχενίβκα στην περιοχή του Μικολάγιφ και της Βελίκα Κομισουβάχα στο Χάρκοβο, και ένα Su-24 κοντά στο Φιδονήσι, που έγινε διάσημο τις πρώτες ώρες του πολέμου όταν Ουκρανοί συνοριακοί φρουροί που στάθμευαν εκεί απέρριψαν την απαίτηση ρωσικού πολεμικού πλοίου να παραδοθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.