ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ρωσικός στρατός: Πλήττει θέσεις των Ουκρανών στο Χάρκοβο – Χιλιάδες Ουκρανοί φεύγουν προς τη Ρωσία

«Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν προς τη Ρωσία», ισχυρίζεται ο κυβερνήτης του γειτονικού Μπέλγκοροντ

Ρωσικός στρατός: Πλήττει θέσεις των Ουκρανών στο Χάρκοβο – Χιλιάδες Ουκρανοί φεύγουν προς τη Ρωσία

Mε αμείωτη σφοδρότητα μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία που κοντεύει τους επτά μήνες. Ο ρωσικός στρατός πλήττει θέσεις των Ουκρανών στο Χάρκοβο.

«Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν προς τη Ρωσία», ισχυρίζεται ο κυβερνήτης του γειτονικού Μπέλγκοροντ, πόλη στο ρωσικό έδαφος.

Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν θέσεις του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του Χαρκόβου με πλήγματα ακριβείας, υποστήριξε το υπουργείο Άμυνας.

Σε αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι τα πλήγματα αυτά εκτελούνται από αερομεταφερόμενες δυνάμεις, από πυραύλους και από το πυροβολικό.

Το πρακτορείο Reuters, που αναμετέδωσε την ανακοίνωση, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Στο μεταξύ, ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, που συνορεύει με την επαρχία του Χαρκόβου, υποστήριξε ότι «χιλιάδες» άνθρωποι έφυγαν προς τη Ρωσία το τελευταίο 24ωρο λόγω των σφοδρών συγκρούσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν η ευκολότερη νύχτα, δεν ήταν το ευκολότερο πρωινό. Τις τελευταίες 24 ώρες χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν τα σύνορα» ανέφερε ο Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Telegram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.