Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Ροτέμ Γιανάι: Σκοτώθηκε η 20χρονη Ισραηλινή λοχίας σε ενέδρα της Χεζμπολάχ – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της

Η Ροτέμ ήταν μέλος στο 435ο Τάγμα της Ταξιαρχίας Γκιβάτι

Ροτέμ Γιανάι: Σκοτώθηκε η 20χρονη Ισραηλινή λοχίας σε ενέδρα της Χεζμπολάχ – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η 20χρονη λοχίας Ροτέμ Γιανάι από το Γκιβάτ Άντα σκοτώθηκε σε ενέδρα της Χεζμπολάχ όταν drone «καμικάζι» που εκτόξευσε η σιιτική οργάνωση, έπληξε περιοχή στο βόρειο Ισραήλ.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο ισραηλινός Στρατός, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες της.

Η Γιανάι υπηρετούσε ως υπαξιωματικός πρόνοιας στο 435ο Τάγμα της Ταξιαρχίας Γκιβάτι.

Στο ίδιο περιστατικό τραυματίστηκαν πέντε ακόμα στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων δύο έφεδροι που ανήκαν στην ομάδα ασφαλείας του Γκόρεν, της πλησιέστερης πόλης.

Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/05), όταν η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ταυτόχρονα τρία drones προς την περιοχή της Σομέρα σε στρατιωτικό φυλάκιο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της Ροτέμ Γιανάι και τους τραυματισμούς των υπολοίπων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.