ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Λαβρόφ: «Η Δύση θα βρίσκει πάντα κάποιον λόγο για να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία»

«Στο καλύτερο σημείο της ιστορίας οι σχέσεις Ρωσίας και Κίνας»

Σ.Λαβρόφ: «Η Δύση θα βρίσκει πάντα κάποιον λόγο για να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι η Μόσχα δεν είναι σε καμία περίπτωση απομονωμένη, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από τη Δύση.

«Στόχος της Δύσης είναι να περιορίσει την ανάπτυξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Ρωσία έχει τεράστιο αριθμό συμμάχων στον κόσμο. Δεν τίθεται κανένα θέμα απομόνωσης της» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, μιλώντας για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ενάντια στη Μόσχα, μετά την έναρξη του πολέμου στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε, επίσης, τις σχέσεις της Ρωσίας με την Κίνα σαν «τις καλύτερες στην ιστορία».

Σε σχέση με την πιθανή συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι, ο Λαβρόφ είπε πως ο Ρώσος πρόεδρος «ποτέ δεν τις αρνήθηκε, ωστόσο πρέπει να γίνει καλή προετοιμασία», ενώ συμπλήρωσε πως οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας θα επανεκκινήσουν στην Τουρκία σήμερα ή αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας ενδιαφέρει αυτές οι διαπραγματεύσεις να έχουν αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που θα επιτύχει τους θεμελιώδεις στόχους μας, πρώτα απ’ όλα, αυτό είναι το τέλος της δολοφονίας αμάχων στο Ντονμπάς, που διήρκεσε οκτώ χρόνια. Ολόκληρη η προοδευτική δυτική κοινότητα παρέμεινε σιωπηλή, χωρίς καν να μιλήσει με επικριτικά σχόλια, αν και όλοι παρακολούθησαν τους βομβαρδισμούς πολιτικών υποδομών, νοσοκομείων, παιδικών σταθμών, κλινικών και κατοικιών στο Ντονμπάς», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.