ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Σόιγκου: «Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί σημαντική ζημιά – Πλέον απελευθερώνουμε το Ντονμπάς»

Πλέον ο στόχος των ρωσικών δυνάμεων είναι η απελευθέρωση του Ντονμπάς

Σ.Σόιγκου: «Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί σημαντική ζημιά – Πλέον απελευθερώνουμε το Ντονμπάς»

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου (τον οποίον είχαν «εξαφανίσει» τα δυτικά ΜΜΕ) τόνισε ότι οι ρωσικές δυνάμεις πλέον έχουν ως κύριο στόχο την απελευθέρωση του Ντονμπάς.

Ο Σεργκέι Σόιγκου υποστήριξε σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί «σημαντική ζημιά» κι έχουν χάσει 123 μαχητικά αεροσκάφη επί συνόλου 142, 77 ελικόπτερα επί συνόλου 149 και 152 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς επί συνόλου 180.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν τους κύριους στόχους του πρώτου σταδίου της επιχείρησης:

«Η μαχητική ικανότητα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μειωθεί σημαντικά, πράγμα που μας επιτρέπει να εστιάσουμε την κύρια προσοχή μας και τις προσπάθειές στην επίτευξη του βασικού στόχου, την απελευθέρωση του Ντονμπάς. Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση μέχρις ότου επιτευχθούν οι καθορισμένοι στόχοι», συνέχισε υποστηρίζοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις βοηθούν τον πληθυσμό στις αυτοανακηρυχθείσες «Λαϊκές Δημοκρατίες» του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ να ζουν πλέον ειρηνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.