ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαουδική Αραβία και Ιορδανία καταδικάζουν το Ισραήλ για την αεροπορική επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπάλια

«Το Ισραήλ συνεχίζει να παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»

Σαουδική Αραβία και Ιορδανία καταδικάζουν το Ισραήλ για την αεροπορική επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπάλια

Σαουδική Αραβία και Ιορδανία καταδικάζουν την αεροπορική επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπάλια και να κάνουν λόγο για «παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου» και «γενοκτονία» από μεριάς Ισραήλ.

«Το Ισραήλ συνεχίζει να παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο», αναφέρουν αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας και συμπληρώνουν ότι «κάθε ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας είναι υπό την ευθύνη του Ισραήλ και της διεθνούς κοινότητας».

Η Σαουδική Αραβία επρόκειτο να υπογράψει ειρηνευτική συμφωνία με το Ισραήλ, με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ, η οποία θα μπορούσε να είναι καθοριστική για την περιοχή. Όμως, αυτές οι συνομιλίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου με τη Χαμάς στη Γάζα και φαίνεται ότι αποτελούν ακόμη ένα… θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την καταδίκη του βομβαρδισμού της Τζαμπαλίγια από το Ισραήλ εξέφρασε και η Ιορδανία, με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας να λέει ότι το χτύπημα είναι μια «απάνθρωπη επίθεση» και μέρος των «Ισραηλινών εγκλημάτων στη Γάζα», που «προκάλεσε 100 και περισσότερες απώλειες αμάχων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.