ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ομαδικό «τάφο» των γερμανικών Leopard-2A4/A6 μετατράπηκε επίθεση των Ουκρανών στο ερειπωμένο χωριό Ριβνόπιλ – Εικόνα που σοκάρει

Καταστράφηκαν και δεκάδες αμερικανικά ΤΟΜΑ M2 Bradley

Σε ομαδικό «τάφο» των γερμανικών Leopard-2A4/A6 μετατράπηκε επίθεση των Ουκρανών στο ερειπωμένο χωριό Ριβνόπιλ – Εικόνα που σοκάρει

Σε «τάφο» των γερμανικών Leopard-2A4/A6 μετατράπηκε η επίθεση των Ουκρανών στο ερειπωμένο χωριό Ριβνόπιλ στο Nτονέτσκ στην κατεύθυνση προς το Rabotino, στον κεντρικό τομέα της Ζαπορίζια.

Η εικόνα με τα δύο κατεστραμμένα Leopard-2A6 (ανώτερα των ελληνικών Leopard-2HEL) και ενός M2 Bradley πραγματικά σοκάρει.

Οι Ρώσοι αποδέσμευσαν πριν λίγα 24ωρα νέο οπτικοακουστικό υλικό από αποτυχημένη επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές Rabotino, Malaya Tokmachka και Orekhiv της Ζαπορίζια.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι κατέστρεψαν 6 Leopard-2 και 23 ΤΟΜΑ Bradley κατεστραμμένα για τους Ουκρανούς 

Οι δυνάμεις του 291ου, 70ου και 1430ου συντάγματος και του 417ου τάγματος αναγνώρισης, με την υποστήριξη της 22ης Ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων, Αχμάτ, πυροβολικού και αεροπορίας, απέκρουσαν τις ουκρανικές επιθέσεις.

Τη νύχτα, κατά τη διάρκεια σκληρών μαχών, ο ουκρανικός Στρατός κατάφερε να μπει σε κάποια χαρακώματα του ρωσικού Στρατού εκμεταλλευόμενο τις ικανότητες νυκτερινών επιχειρήσεων που έχει λόγω των NVGs που χρησιμοποιεί και να τα καταλάβει. 

Το Ριβνόπιλ βρίσκεται δυτικά ενός συμπλέγματος οικισμών που η Ουκρανία λέει ότι ανακατέλαβε από τις ρωσικές δυνάμεις νωρίτερα αυτό τον μήνα αφού εξαπέλυσε αντεπίθεση.

Η 31η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο υποστηρίζουν πως βρίσκονται στο χωριό Ριβνόπιλ στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί πλήρως.

Αργότερα οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν την πληροφορία.

«Το Rivnopol είναι ένα χωριό στην θέση Vremevsky, στο δυτικό τμήμα του. Κατά τη διάρκεια των μαχών, λίγα σπίτια απέμειναν από τον ήδη μικρό οικισμό.

Τα ουκρανικά στρατεύματα που μπήκαν στο χωριό υπέστησαν απώλειες. Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/tretter50001/status/1673306477249871872?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.