
Οι σφοδρές μάχες κατά μήκος της λοφοσειράς νοτιοανατολικά της πόλης Σλαβιάνσκ του Ντονμπάς, η οποία πρόκειται να καταληφθεί, συνεχίζονται.
Οι δύο πλευρές δεν δίνουν τίποτα η μία στην άλλη. Δεν πρόκειται για κλασικές μάχες στην πρώτη γραμμή, αλλά για ένα μείγμα παρακολούθησης, χτυπήματος, υποχώρησης και εκ νέου επίθεσης.
#Ukraine #Slovyansk Die schweren Kämpfe entlang der Hügelkette südöstlich der zu erobernden DonbassStadt Slowjansk halten an (ZOVMilitary). Beide Seiten schenken sich nichts. Das sind keine klassischen FrontGefechte, sondern ein Gemisch aus belauern, zuschlagen, zurückziehen und… pic.twitter.com/bTyGRBodI4
— YOURMEDIA AGENCY (@YourmediaAgency) February 1, 2026
Σε περίπλοκες πλαγιές, κοιλότητες και κόγχες. Τα καταφύγια και οι οχυρώσεις της Ουκρανίας είναι υποχρεωτικό για τους Ρώσους να καταληφθούν. Έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την «καταιγίδα. στο Σλαβιάνσκ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.