ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκηνές χάους στη Γάζα: «Πιάστηκαν στα χέρια» για ένα σακουλάκι ρύζι (βίντεο) 

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου

Σκηνές χάους στη Γάζα: «Πιάστηκαν στα χέρια» για ένα σακουλάκι ρύζι (βίντεο) 

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη Γάζα, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι έσπευσαν στην παραλία για να παραλάβουν τα τρόφιμα, τα οποία έδιναν οι στρατιωτικές δυνάμεις. 

Ορισμένα από τα κουτιά με τα τρόφιμα έπεσαν μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πάρουν αυτοσχέδιες βάρκες για να τα συγκεντρώσουν. Όταν όμως έφτασαν στην ακτή, η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Χιλιάδες άνθρωποι που πασχίζουν να βρουν τροφή, έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο προκειμένου να αρπάξουν έστω ένα σακουλάκι ρύζι, που ήταν ανάμεσα στα τρόφιμα που πήραν από άλλα κράτη.

Εκεί ξέσπασαν επεισόδια, αφού αυτοί που ανέλαβαν να μοιράσουν το φαγητό, δεν μπορούσαν να διατηρήσουν μία τάξη και άρχισαν να χτυπούν με ξύλα ή ακόμη και να μαστιγώνουν άτομα, προκειμένου να μοιράσουν το φαγητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το Ισραήλ να έχει κάνει δύσκολη την πρόσβαση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, η βοήθεια έρχεται μέσω αέρος στην βόρεια πλευρά της Γάζας, καθώς υπάρχουν αναφορές πως χιλιάδες πολίτες είναι στα όρια λιμοκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.