ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έλληνας μισθοφόρος με το όνομα «Καρατσώλης Κωνσταντίνος» μάχεται τους Ρώσους στο Mikolaiv της Ουκρανίας! – Όλα τα ονόματα

Ακόμα και Κύπριοι πήραν τα όπλα κατά των ομόδοξων Ρώσων - Οι δυτικοί πληρώνουν τους μισθούς των μισθοφόρων

Έλληνας μισθοφόρος με το όνομα «Καρατσώλης Κωνσταντίνος» μάχεται τους Ρώσους στο Mikolaiv της Ουκρανίας! – Όλα τα ονόματα

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 1/5/2022, 14:04) Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια αποκαλυπτική λίστα η οποία περιέχει τα ονόματα όλων των ξένων μισθοφόρων που πολεμούν στην Ουκρανία, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται και ένας Έλληνας με το όνομα «Κωνσταντίνος Καρατσώλης», γεννηθείς στις 21/12/1982!

Ο ρωσικός ιστότοπος Rybár δημοσίευσε έγγραφα που αποκαλύπτουν τους ξένους μισθοφόρους που δρουν στην περιοχή του Mikolaiv της Ουκρανίας. Η εξασέλιδη λίστα φέρεται να βρέθηκε σε ένα βιαστικά εγκαταλειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο στην Ουκρανία.

Πρόκειται για ένα μόνο σύνολο των μισθοφόρων που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, καθώς αναφέρεται μόνο σε αυτούς που πολεμούν στην περιοχή Mikolaiv/Nikolayev.

Η λίστα είναι ταξινομημένη ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχεται ο μισθοφόρος και ανάμεσα τους υπάρχει και ένας Έλληνας, αλλά και ένας Κύπριος.

Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να διακρίνει οι περισσότεροι είναι Βρετανοί, Γεωργιανοί και Αμερικανοί.

Συνολικά οι μισθοφόροι προέρχονται από 42 (!) χώρες. Να σημειώσουμε ότι ο μισθός τους πληρώνεται από τις δυτικές χώρες.

Αναλυτικά η λίστα

Στην συγκεκριμένη σελίδα υπάρχουν: Αυστραλοί, Αυστριακοί, Αζέροι, Αργεντίνοι, Βέλγοι, Λευκορώσοι, Βούλγαροι και Βραζιλιάνοι.

Σχεδόν μια σελίδα για Βρετανούς, υπάρχουν και Ούγγροι και Βενεζουελάνοι:

Γερμανοί, Έλληνες, Γεωργιανοί, Δανοί:

Ισραηλίτες, Ιρλανδοί, Ιταλοί, Καναδοί, Κύπριος, Κινέζοι, Κολομβιανοί, Λετονοί:

Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Σλοβακία, ΗΠΑ:

Ουζμπεκιστάν, Γαλλία, Κροατία, Τσεχία, Σουηδία, Εσθονία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ιαπωνία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.