
Ουκρανικό FPV εντόπισε και εξόντωσε βάρκα Ρώσων πεζοναυτών στον ποταμό Αντριίφκα, κοντά στο ομώνυμο χωριό της περιφέρειας Σούμι.
Σε πλάνα που δημοσιεύθηκαν από ουκρανικές πηγές ενημέρωσης στρατιωτικού περιεχομένου διακρίνονται δύο βάρκες να διασχίζουν τον ποταμό.
Δείτε βίντεο:
A Ukrainian FPV drone hits a boat filled with russian marines near the village of Andriivka in Sumy region. pic.twitter.com/BBax0zGJCd
— ✙ Albina Fella ✙ 🇺🇦🇬🇧🇫🇷🇸🇪🇩🇰🇫🇮🇩🇪🇮🇹 (@albafella1) October 2, 2025
Όμως, όπως μπορούμε να δούμε, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος των δυνάμεων του Κιέβου, εντόπισε και εξόντωσε την λέμβο με τους 6 Ρώσους πεζοναύτες.
Τα πλήγματα ήταν ακαριαία, μετά τον εντοπισμό τους από χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών του 225ου ουκρανικού Συντάγματος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.