ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο Ισραήλ ο Α.Μπλίνκεν για να συζητήσει τον ρόλο της χώρας ως μεσολαβητή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

«Η επέμβαση της Ρωσίας θα συνεχίσει να αυξάνει την τιμή των βασικών αγαθών»

Στο Ισραήλ ο Α.Μπλίνκεν για να συζητήσει τον ρόλο της χώρας ως μεσολαβητή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, θα συζητήσει τον ρόλο του Ισραήλ ως μεσολαβητή μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανίδα διπλωμάτης για υποθέσεις Εγγύς Ανατολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκτελούσα χρέη Βοηθού ΥΠΕΞ, αρμόδια για υποθέσεις Εγγύς Ανατολής Γιαέλ Λέμπερτ μιλώντας στους δημοσιογράφους προειδοποίησε ότι η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχίσει να αυξάνει την τιμή των βασικών αγαθών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς αυξάνονται οι τιμές του σιταριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.