Στρατηγός Β.Ζολότοφ: «Οι νεοναζί βάζουν ανθρώπινες ασπίδες αλλά με βοήθεια της Παναγιάς θα νικήσουμε»

Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιχειρήσεις του ρωσικού Στρατού

Στρατηγός Β.Ζολότοφ: «Οι νεοναζί βάζουν ανθρώπινες ασπίδες αλλά με βοήθεια της Παναγιάς θα νικήσουμε»

Μιλώντας κατά την διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας του πατριάρχη Κύριλλου, ο Ρώσος ανώτατος αξιωματικός της Εθνοφρουράς Βίκτορ Ζολότοφ είπε ότι «Η δράση των ακροδεξιών ουκρανικών δυνάμεων που κρύβονται πίσω από πολίτες (σ.σ.: τακτική που εφαρμόζει και η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς που ελέγχει την Γάζα όταν δέχεται ισραηλινές επιθέσεις) δεν επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πηγαίνουν όσο γρήγορα θα θέλαμε, αλλά με την βοήθεια της Παναγιάς θα προστατευτεί ο Στρατός μας και θα επιταχυνθεί η νίκη μας»!, επαναλαμβάνοντας την συνήθη κατηγορία που υιοθετούν οι επίσημες αρχές στην Ρωσία. 

Οι δηλώσεις του αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνοφρουράς: «Θα ήθελα να πω ότι ναι, δεν πηγαίνουν όλα όσο γρήγορα θα θέλαμε. Αλλά κατευθυνόμαστε προς τον στόχο μας βήμα-βήμα και η νίκη θα είναι δική μας και το εικόνισμα αυτό (σ.σ.: δείχνοντας την ιερή εικόνα της Παναγίας) θα προστατεύσει τον ρωσικό στρατό και θα επιταχύνει την νίκη μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΗΠΑ και Ευρωπαίοι σύμμαχοι θεωρούν ότι η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, ήταν μία κακοσχεδιασμένη και άσχημα εκτελεσμένη στρατιωτική επιχείρηση, διότι «η Μόσχα υποτίμησε την ουκρανική αντίσταση και την αποφασιστικότητα της Δύσης να τιμωρήσει την Ρωσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.