
Συγκλονιστικές εικόνες είδαν το «φως» της δημοσιότητας από τα πλήγματα της Χεζμπολάχ κατά ομάδας του ισραηλινού Στρατού.
Σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, διακρίνεται η στιγμή που ένα FPV της σιιτικής οργάνωσης πλήττει αιφνίδια τους άνδρες των IDF.
Δείτε βίντεο:
Epic scene 🚨 Hezbollah attacked on Israeli monsters 👹 Look how they are behaving after the attack pic.twitter.com/cs90cH6Uyg
— Iran Updates🚨 (@IranUpdatesNow) May 10, 2026
Η εξόντωσή τους ήταν ακαριαία όπως μπορούμε να δούμε, με κάποιους εξ αυτών να διαμελίζονται.
Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τους στρατιώτες, με μόνο έναν να καταφέρνει να γλυτώσει.
Την ίδια στιγμή, η ισραηλινή Αεροπορία συνέχισε τα πλήγματά της κατά θέσεων των μαχητών της Χεζμπολάχ.
Σε ανακοίνωσή τους, οι IDF ανέφεραν την καταστροφή αποθηκών οπλισμού στο νότιο τμήμα της πόλης της Βηρυτού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.