ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι Ουκρανοί καταστρέφουν… ουκρανικά άρματα μάχης LEO2A6 και ΤΟΜΑ για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων

Δραματικές σκηνές στην Αβντιίβκα

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι Ουκρανοί καταστρέφουν… ουκρανικά άρματα μάχης LEO2A6 και ΤΟΜΑ για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων

Συγκλονιστικό βίντεο με την «φίλια» καταστροφή ενός ουκρανικού άρματος μάχης, γερμανικής κατασκευής Leopard-2A6 κι ενός TOMA αμερικανικής κατασκευής M2 Bradley, την ώρα που εγκαταλείπεται η Αβντιίβκα από τις ουκρανικές δυνάμεις, προκειμένου να μην πέσουν άθικτα στα χέρια των Ρώσων που προελαύνουν (αν και ήδη οι Ρώσοι έχουν καταλάβει άθικτα τουλάχιστον 8 LEO2A6 και M2 Bradley, από τις 4 Ιουνίου 2023 που ξεκίνησε η ουκρανική αντεπίθεση).

H καταστροφή τους γίνεται από ένα άλλο Μ2 Bradley το οποίο βάλλει από κοντινή απόσταση στα πλευρά του άλλου Μ2 και στην πίσω πλευρά του LEO2A6, καθώς τα βλήματα APFSDS των 25 χλστ. των οχημάτων (60 από τα οποία θα παραλάβει ο Ελληνικός Στρατός βάσει της επιστολής Α.Μπλίνκεν) δεν μπορούν να διατρήσουν τον εμπρόσθιο θώρακα των γερμανικών αρμάτων.

Το βίντεο βρέθηκε στο ουκρανικό στρατηγείο της Αβντιίβκα που καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις μέσα σε υπολογιστή και είχε σταλεί στο Κίεβο για να πιστοποιήσει την εκτέλεση της εντολής της καταστροφής των οχημάτων. 

Κάπως έτσι άδοξα τελειώνει η καριέρα των γερμανικών και αμερικανικών τεθωρακισμένων στο ανατολικό μέτωπο και σίγουρα θυμίζει ανάλογες σκηνές από το Βιετνάμ και το Αφγανιστάν όπου οι Αμερικανοί κατέστρεφαν το πολεμικό υλικό τους μετά τις ήττες τους από τους Βορειοβιετναμέζους και τους Ταλιμπάν αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.