ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκρούσεις μεταξύ των κουρδικών πολιτοφυλακών των SDF και των αραβικών πληθυσμών της Ντέιρ Εζόρ (βίντεο)

Οι αραβικοί πληθυσμοί δεν θέλουν να βρίσκονται υπό κουρδικό έλεγχο

Συγκρούσεις μεταξύ των κουρδικών πολιτοφυλακών των SDF και των αραβικών πληθυσμών της Ντέιρ Εζόρ (βίντεο)

Συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει μεταξύ των κουρδικών πολιτοφυλακών των SDF και των αραβικών πληθυσμών της περιφέρειας της Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική Συρία.

Οι αραβικοί πληθυσμοί δεν θέλουν να βρίσκονται υπό κουρδικό έλεγχο και θέλουν να επιστρέψουν στο συριακό εθνικό κορμό υπό την εξουσία της κυβέρνησης Άσαντ.

Το αντίθετο βεβαίως επιθυμούν οι Αμερικανοί οι οποίοι υποστηρίζουν και με έμπρακτο τρόπο τους Κούρδους καθώς αμερικανικές δυνάμεις είναι εγκατεστημένες μόνιμα στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.