Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Νέες ουκρανικές επιθέσεις με drones κατά της Ρωσίας: Εκρήξεις κοντά στη Μόσχα και στο Κουρσκ

Δείτε βίντεο από το σφοδρό πλήγμα που υπέστη η ρωσική στρατιωτική μηχανή

Νέες ουκρανικές επιθέσεις με drones κατά της Ρωσίας: Εκρήξεις κοντά στη Μόσχα και στο Κουρσκ

Συνεχίζονται οι επιθέσεις ουκρανικών drones ή και πυραύλων κατά της Ρωσίας όπως αναφέρουν πληροφορίες και βίντεο. Σύμφωνα με αυτά εκρήξεις σημειώνονται σε περιοχές κοντά στη Μόσχα αλλά και στο Κουρσκ.

Την ίδια ώρα άλλες αναφορές μιλούν για εκρήξεις σε Yaroslavl, Lipetsk και Voronezh.

Κάτοικοι στο Κουρσκ έχουν δημοσιεύσει δεκάδες βίντεο που δείχνουν πολλά χτυπήματα και την αεράμυνα της πόλης να καταρρίπτει μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία όμως φαίνεται να την έχουν διαπεράσει σε πολλά σημεία και να βρίσκουν στόχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.