ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συντριπτικό πλήγμα των Ρώσων στο Χάρκοβο: Εκατοντάδες νεκροί – Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο Κ.Μπουντάνοφ

Οι Ουκρανοί ζητούν μεγάλες ποσότητες αίματος - «Πολύ άσχημα νέα»

Συντριπτικό πλήγμα των Ρώσων στο Χάρκοβο: Εκατοντάδες νεκροί – Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο Κ.Μπουντάνοφ

Ένα συντριπτικό πλήγμα στο Τσουγκούεφ στο Χάρκοβο πέτυχαν οι Ρώσοι με βαλλιστικούς πυραύλους Iskander σκοτώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς και υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ο διευθυντής της ουκρανικής Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών (GUR), Κίριλ Μπουντάνοφ!

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ούτε έχει διαψευσθεί ακόμα αλλά έχει κοινοποιηθεί σε πολλούς ρωσικούς λογαριασμούς.

Πάντως, σε ό,τι αφορά το πλήγμα από τα όσα αναφέρονται από ουκρανικές και ρωσικές πηγές, χτυπήθηκαν κέντρα εφέδρων  και οι απώλειες θεωρούνται τρομακτικές.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται πάρα πολλοί Γάλλοι που έχουν μεταβεί στην Ουκρανία για να εκπαιδεύσουν τους στρατεύσιμους.

Στους ουκρανικούς λογαριασμούς αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «άσχημα νέα» και ότι υπάρχει απαίτηση για πολύ μεγάλες ποσότητες αίματος.

Τους τελευταίους μήνες τα ρωσικά πλήγματα έχουν γίνει ακριβέστατα και ιδιαίτερα δολοφονικά. Ειδικά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, οι Ρώσοι έχουν «σκληρύνει» πάρα πολύ, ωστόσο η ακρίβεια των πληγμάτων δείχνει ότι μεθοδικά και συστηματικά εμπλέκεται ο ρωσόφωνος πληθυσμός των περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας.

Σε ό,τι αφορά τον Μπουντάνοφ, θεωρείται πιθανή η παρουσία του κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού καθώς συχνά πήγαινε στην περιοχή αυτή για να επιθεωρήσει της ουκρανικές εφεδρείες.

Το Τσουγκούεφ διαθέτει παλαιές σοβιετικές βάσεις τις οποίες χρησιμοποιεί ο ουκρανικός Στρατός.

Ακόμα κι αν δεν παρίστατο ο Μπουντάνοφ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν αρκετοί υψηλόβαθμοι Ουκρανοί αξιωματικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.