ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συντριπτικό ρωσικό πλήγμα στο Tσάσιβ Γιαρ: Ισοπεδώθηκε ουκρανική βάση – Πάνω από 100 νεκροί

Αναφορές για διείσδυση Ρώσων αλεξιπτωτιστών από την ανατολική περίμετρο της πόλης προς τις εσωτερικές συνοικίες

Συντριπτικό ρωσικό πλήγμα στο Tσάσιβ Γιαρ: Ισοπεδώθηκε ουκρανική βάση – Πάνω από 100 νεκροί

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις προχώρησαν σε ένα συντριπτικό πλήγμα κατά των Oυκρανών στο Tσάσιβ Γιαρ, καθώς ισοπέδωσαν μεγάλο μέρος του εργοστασίου πυρίμαχων υλικών προκαλώντας μεγάλες απώλειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές οι νεκροί ξεπερνούν τους 100 και ανάμεσα τους βρίσκονται και ΝΑΤΟϊκά στελέχη, με τον αριθμό των απωλειών να μεγαλώνει συνεχώς.

To χτύπημα έγινε πιθανότατα με βαλλιστικό πύραυλο Iskander.

Στο εργοστάσιο είχαν εγκατασταθεί η  247η  όπως και η 251η Ταξιαρχία Πεζικού, μαζί με τουλάχιστον 50 ΤΟΜΑ.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ταυτόχρονα αναφέρεται η πρώτη διείσδυση Ρώσων αλεξιπτωτιστών, από την ανατολική περίμετρο της πόλης προς τις εσωτερικές συνοικίες.

Την ίδια στιγμή αναφέρεται μεγάλη επιθετική ενέργεια των ρώσων στο δυτικό μέτωπο με κατεύθυνση το Βούλενταρ, σε μία προσπάθεια να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους εκεί ώστε να μην αποστείλουν εφεδρείες για να ενισχυθεί η φρουρά του Tσάσιβ Γιαρ.

Όλα δείχνουν πως οι Ρώσοι βρίσκονται πολύ κοντά στις τελικές τους ενέργειες για να καταλάβουν την πόλη-κλειδί για την άμυνα των Σλαβιάσκ-Κραματόρσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.