Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Τα ΗΑΕ ανακοινώνουν καταρρίψεις ιρανικών πυραύλων και drones αλλά και θύματα

Οι αριθμοί που χτύπησαν την χώρα από την αρχή του πολέμου

Τα ΗΑΕ ανακοινώνουν καταρρίψεις ιρανικών πυραύλων και drones αλλά και θύματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν ότι απέκρουσαν 15 ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και 11 ιρανικά drones, σύμφωνα με στοιχεία της πολιτικής άμυνας της χώρας.

Πρόσθεσε ότι τα συστήματα αεροπορικής άμυνας έχουν στοχεύσει 372 βαλλιστικούς πυραύλους, 15 πυραύλους κρουζ και 1.826 drones από την έναρξη των ιρανικών επιθέσεων.

Δύο μέλη των ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν στις επιθέσεις, καθώς και ένας Μαροκινός πολίτης που είχε προσληφθεί από το στρατό, και οκτώ αλλοδαποί από το Πακιστάν, το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές, την Παλαιστίνη και την Ινδία, ανέφερε το υπουργείο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.